outfiiiiit

/Maja

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

/Maja

Shoping!

Halloj! Kom precis hem från en liten shoppingtur men Emilia och Lovisa. Jag köpte inget mer än en frapino (stavning) men Lovisa shoppade loss. Hon köpte en kaffe mugg för hela 49 spänn. En riktig shoppingdag för hennes del. Men Emilia satsade stort, en body splash och en sak man tar bort finnar med. Den var jätte rolig för det va som en borste som man borstade på huden, haha! Den funkar säkert jätte bra.. Men sen satt vi jätte länge och pratade på caffet och sen tog vi bussen hem. Det var så fu**ng varmt på bussen så jag trodde jag skulle döö!  Fast jag överlevd. Nu sitter jag är och är lite deppig, skulle egentligen vara på väg till innebandyn men Lovisa men jag är typ sjuk. Asså jag har inte typ magsjuka eller något det är bara typ att jag är jätte förkylt. Nyser och hodtar hela tiden. Och så får man snyta sig hela tiden (_) <----- carebox. Men nu ska jag göra mina läxor som den duktiga flicka jag faktiskt är..

/Maja

Love, Piece and my sister!

I Love You

/Maja

I'm singing in the rain!

Tjaa, kom nyss hem från den blötaste tränningen genom tiderna! Asså herre min gud vad det regnade. Så fort jag kom hem tog jag en brännhet dusch! Snacka om att vi blev blöta. Men idag var jag med Tea och Matilda. Efter skolan cyklade jag och Tea hem till Matilda och det va lite krångligt att hitta. Men till slut hittade vi rått vääg. Men Matilda hade inte kommit än så vi satt och snackade med hennes katt som satt utanför, vi tre blev lixom BFF!!! Nej, men efter en stund kom Matilda och vi kunde kliva in i hennes prinsess slott (hennes hus XD) OMG, jag skrev EXDE!! Håller jag på att bli en tönt?! Iallafal så satt jag, Matilda och Tea och snackade lite och sånt som töser gör. Men nu ska jag och min onepiece gå och lägga oss. Så men denna text säger jag........godnatt!


/Maja

walking on sunshine (:

GLAD GLAD GLAD GLAD.....är jag inte just nu. hihi jag är Emo eller nej jag är......eller nä jag kommer inte på något nu. Har inget att skriva så jag skrev så...jao!
idag va jag med johanna och vi liksom typ bah chilla lite som vi alltid gör likzzzomhhhh.
Och det va skola, säger som jag brukar (eller inte?) "Alltid lika tråkigt" haha. /the big S :;):):)))))

vad har hänt?

men va? vad har hänt med bloggen, den är heelt konstig:s?

Bumby ride - Maja, Stina och Jennie

Haha, här är en film som jag, Stina och Jennie gjorde. Ni måste bara kolla. Vi gjorde den för ganska länge sedan också kollade jag på den nu och jag skattar ihjäl mig asså.

/Maja

töööönt

jag känner mej som världens tönt. Jag spelar sims, men det är sjukt kul! faktiskt.
För 40 minuter sen typ kom jag hem från innebandyn. Sjukt kul träning igen. Vi sprang 4 km och typ spelade match.
Vi va åtta stycken på träningen... Nu ska jag spela sims och kolla på desperade housewives/stina
Btw.JAG HAR MIN MOBIL TILLBAKS :D:D::D WIIIEEE

Vilken fin blogg, har ni gjort headern? Den var jätte fin! :)
SVAR:Tack så mycket! Japp jag gjorde den på photoshop, den är väldigt enkel men fin...(:

pyamas innebandy

Typ fest hos miig!

Chaa chaa bloggen! Skoja? Men snart kommer våran släckt hit. Mamma har fyllt år så vi ska ha lite fest hos mig. Men jag skulle igentligen haft match idag men jag fick nån f*cking förkylning så jag kan ikke vara med, snyfft! Men jag önskar mitt lag lycka till. Innan gästerna kommer ska jag och pappa fixa i mitt rum. Kanske, kanske ska vi sätta upp tapeten oxå. Men jag vet inte om vi hinner. Men jag kan visa vad jag har på mig idaaaaag:
Tunika: Odd Molly      Jeans: Gina Tricot      Parfym+ Boddy lotion: Sarah Jessica Parker (luktar fantastiskt)      Örhängen: Raglady

/Maja

Majas topp: 5

1: Sterio Hearts - feat. Adam Levine

2: Vart jag mig i världen vänder - Den svenska björnstammen

3: Vamos a la playa - Loona

4: Hips don't lie - Shakira

5: Dirty dancer - Usher, Lin Wayen, Enrique Iglesias


/Maja

Cookiieee

Snart ska jag smaka på min kaka. Spännande spännande! Imorgon ska jag iallafall spela match (fotboll). Det är hemma match tror jag och det är bara att komma och kolla;) Men detta blir nog det sista inlägget för dagen.
Imorgon ska jag och pappa fixa mitt rum. Vi ska måla och kanske sätta upp tapeten. Vi får se vad vi hinner. Men jag ska iallafall ha en "New York" vägg. Kan lägga ut en bild på väggen när den blir klar. Sen ska jag nog lägga upp en bild på mitt shema (stavning).
/Maja

Hej trött?

Hej, i natt sov Veeendelaaa och Maadddeee över hos mig. Det va typ "Fest hos miig"! Vi va typ uppe till 3, sen orkade vi inte va uppe mer. Vi satt och kollade på Hannah Monthana men jag sov hela filmen. Egentligen skulle vi se Scary Movie men vi orkade inte se på den då så vi såg på den idag iställes. När klockan var typ 1 eller nått kom Maria och vi partade lite till (eller inte)! Vi satt typ och kollade film och åt fiskåinnar.Igenligen skulle jag sova hos vendela men jag orkade inte för jag är mega trött! Nu har jag bakat kaka och jag smakade smeten och den var super! Jag tipsar: Chokladkaka med bitar av mörk choklad, den är toppen!


/Maja

my milkshake brings all the boys the yards

/Maja

Pannkakor från kungsörnen!

Hej, kom precis hem från Frölundatorg. Jag va där med pappa, syrrorna och Elin. Först när vi kom ditt åt vi på donken. Jag och Elin fick vänta jätte länge på våra hamburgare (carebox?) Men iaf, vi skulle köpa present till mammsii! Vi köpte en kofta och ett örngott som det stod någonting med mamma. Jag kommer inte ihåg vad det stod. Men imorgon ska vi på nån uttflyck eller vad man säger och då ska jag ha med mig paaanaaakor! Så jag håller på att fixa med det nu. Imorgon ska jag och Vendela ha filmkväll, mysigt. Men innan det ska vi på fotbollsträning.


/Maja

underskåp

okeeeej, jag har underskåp, so what? inte så jobbigt. Men det som är jobbigt är att dem i min klass som är 1 meter långa har fått överskåp som knappt når upp till krockarna. Men aja, underskåp är ...mysigt!
Orkar inte blogga nu. pusshej /stina

tredje skoldagen, check

Nu sitter jag och Elle Belle Bus och äter mellanmål. Hon kom och mötte upp mig vid busshållplatse. Det första som hände var att när jag hoppade på hennes pakethållare så gick den sönder och jag typ ramla av. Nu hade vi tänkt att vi skulle göra något kul. Bloggar mer sen! puss!


/Maja

Gonatt!

/Maja

godnatt

imorgon är det fkn skola. Måste gå gå 06.45 så jag ska sova nu. Kommer antagligen inte somna inom en timma eller mer. pusshej/stina

vänd på huvet

ibland skulle jag vilja spola tillbaks tiden

kommer ni ihåg förra sommaren? Eller sommaren innan den sommaren. Alla sommarlov. Jag har tänkt tillbaks och denna sommaren har endå inte varit så bra. Jag vet inte varför. Det känns som det. Ska leta upp lite bilder från sommaren 2010.
här får ni liter bildern från sommaren 2010:
för er som undrar använde jag inget smink och det är jag stolt över (tönt)
/STINA

skolan

va inte så tråkig idag. Faktiskt. Slutade typ halv tre idag och jag kom hem för en timma sen typ. Jag har ätit gjort lite matte för att jag är inte säker om vi hade det som läxa eller inte. Va inte klar endå så det va ju bra att jag gjorde klart det då. Vi har gått i skolan i två dagar och jag har inte fått skåp. Kan dem inte skynda sen lite eller? Första dagen va det ett helvete att gå i skolan men idag va det helt ärligt typ ...roligt? kanske för min klass är så awesome.
Vårat schema suger. Hade två timmars svenska idag med 10 minuters rast. Imorgon har vi språkval. Jag hatar hatar hatar jävla spanska. Jag vet inte om jag ska byta språk eller inte, orka liksom börja om ett helt språk./stina

lilleman & jag mot världen


Not my day..

Hej, ni kan inte gissa vilken dag det har varit idag. Imorse väckte mamma och pappa mig vid halv sju för att de skulle sticka till jobbet. Men jag började klockan 9 så dom sa att jag kunde sova lite till. Men jag hade inte ställt klockan så jag vaknade inte fören klockan va 9.47 och när jag satte på mig hade jag massa missade samtal. För jag skulle möta en tjej klockan 8.40. Jag fck panik så jag drog på mig ett par shorts och en blus och sprang ner till undervåningen och drack fil rakt ur paketett och sprang till ytterdörren. Sen när jag va framme vid skolan kom dom andra yt från klassrumet för då hade jag missat hela första lektionen. men min lärare sa bara:
-Det kan hända den bästa.


/Maja

Jag är kär ♥

/stina

i want to sleep

Jag är trött. Just so you know. Träningen var as rolig, wiie. Innebandy äger & det gör Maja meeeed. :D
Asså om jag och Maja ska göra övningar tillsammans så kan vi inte vara seriösa. Vi ba skrattar hela tiden...
Imorgon är det skola och jag hinner nog lägga ut "dagens outfit"./stina

I'm ready to rock

Snart sticker jag till innebandyn. Är gryymmt taggad. Idag har jag väll inte gjort så mycket mer än att ha suttit och kollat på en as bra film med Tea. Skoldagen va väll okej. Det är lite ovant men det va kul att träffa alla. Sen har vi fått 11 nya elever. Super kul! Bloggar mer när jag kommer hem..puss!


/Maja

hata skola

ush. 1:a dagen iskolan va helt sjukt tråkig. Jag märker verkligen hur mycket skillnad det är mellan högstadiet och mellanstadiet. Klockan 5 i 7 hämtar Eira & Eiras pappa mej. Jag ska till träning i x3m & det ska bli awesome!
hade så bra i skolan....för det ska inte jag/stina

Tummen upp på den

Nu är jag taggad för att gå till skolan, noot! Man kan inte va taggad inför skolan. Efter skolan ska jag vara med linda. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på..
/Maja

Dagens outfit

Hej, klockan är typ 7.44 och jag är redan klar. Jag ska möta dom andra klockan 8.40. Det va inte så att jag va ovanligt snabb eller så men jag gick upp as tidigt. Igår vann vi iaf matchen med 5-0. I början gick det lite sent men sen fick vi krut i baken, haha! Men jag gjorde ett mål..eller jag och Vendela. Vendela gjorde tv straff-mål. Hon va jätte bra och satte båda. Sen gjorde Madde två mål också, behöer inte säga mer än att dom va lika snygga som vanligt! Men detta blir alltså min första skol-outfit.






Jeans: Cheep Monday        Sjal: Raglady         Tröja: Juicy      Kepps: Pola          Linne: Monky +paladium

sista dagen på lovet

okej, ska jag vara ärlig?
aa ja är det. Jag somnade klockan 3 igår..jag KUNDE verkligen inte sova...heelt ärligt.:)
aja, sista inlägget på sommarlovet 2011.
Det har iallafall varit ett grymt lov...hoppas lovet 2012 blir lika bra. :) /stina

girls just wanna have fun

/Maja

sommarens sista dag

Nu sitter jag och Tea och chattar med folk på facebook.

Snart ska jag spela fotbollsmatch, längtar as mycket för jag är så laddad! Jag kommer typ tackla ner alla som står i min väg. Haha, men jag har i allafal fått en Juicy av Tea. Är supe glad, jag lägger upp en bild på den ikäll. Den är rosa. Nu ska vi fortsätta att vara lite sociala på facebook.


/Maja

Tea gästbloggar....

tjenare människor
vi har varit hos majabaja o hemma hos mej
vi lagade värsta proffsmaten
köttbullar!!!!!!
sen ska majabaja spela match
imon börjar shitskolan!!!
hemst!!
/ TEA



asså?!-.-

heeej! idag ska jag vara med Alma,Daniel & Anders:D det ska bli rooolit. Tror jag hoppar in i dushen. Eller nu vet jag inte om cassandra ska vara med./stina

Nyduschad!

Hej, kom precis ut från duschen.

Snart kommer Tea hit och vi ska väll hitta på nått kul tror jag. Men Linda kunde inte vara med så jag ska vara med henne imorgon istället. Men då har jag börjat skolan. Shiit, skolan börjar imorgon! Gud vad detta sommarlovet har gott fort. Men det har varit kul!!



/Maja

U say Good I say night

Nu ska jag lägga mig, eller jag ska typ läsa lite i den nya "ELLE" och i "Babbeldroddningen".

Jag kan köra en kort Hiss & Diss:
Hiss: Veckans hiss är att jag har hunnit göra så mycket. Hunnit vara med så många kompisar detta sommarlovet och att jag har hunnit vara på så många olika ställen. Det har verkligen varit ett roligt sommarlov.
Diss: Veckans dis blir väll att skolan börjar på Tisdag, och att det har regnat ganska mycket denna veckan..dehär va typ allt, och med detta säger jag godnatt!


/Maja

kvälls outfit

god natt, ska vända mitt dygn! ses imorgon!

Uppdatering i..

Hej, ska försöka uppdatera min garderob med lite nya, spännande kläder. Idag har jag shoppat med snällaste mamman. Vi va på frölunda och det va aweesommee! Jag köpte lite grejer till skolan och lite annat skoj. Jag ska lägga upp bilder. Men idag har jag iaf städat huset om det är någon som bryr sig..haha? Men jag får 100kr för det. Haha, jag ska försöka spara mina pengar (ska se hur bra det går...).Men sen har vi också satt upp våran nya studdsmatta, den är jätte stor och jätte bra studds. Men imorgon ska jag vara med Tea och Linda och Matilda om hon vill:DD Nu ska jag sova men ha det så bra sålänge, puss!



Sportlinne: H&M



Hello Kitty- datafodral: Typ bokia (eller nåt sånt)



Kaländer: Bokia (Kan passa på att medela att jag har målat naglarna, tycks?)



Halsduk/skarf: Raglady



Blus: Åhlens
Förlåt för dålig bildkvalite men bilderna är tagna men Mac-webbkamera!
/Maja

1 sanning om mej

1. jag HATAR att shopa! Jag gillar typ bara att shopa med mamma men inte med kompisar. Tycker nästan synd om mina kompisar när dem shoppar med mej. Jag är as stressad och vill bara bli klar. Jag shoppar nästan aldrig något. Jag brukar bara typ köpa mat. Haha (:

bilder på min städade garderob /stina


pizzzzzzza

Och nu stack Anna. Idag och igår var jag med Anna...Jag har saknat henne för er som bryr er. Vi kollade på 2 filmer och typ 20 minuter från en annan.  Män som hatar kvinnor. Flickan som lekte med elden & luftslottet som sprängdes.
-AWESOME-. I typ förgår städade jag hela garderoben och rensade kläder. Nu är den väldigt städad.
Just nu sitter jag och äter pizza driker cola och kollar på Tv. /stina
btw: jag ska gå och lägga mej klockan 22.00 idag så jag vänder på dyngnet.

Städning på G!

Hello, idag ska jag, syrran och mamma åka till Frölunda. Vi ska köpa skor och lite sånt. Men förs ska jag städa hela huset. Eller hela nedervåningen iaf. Igår va jag med Tea och Matilda. först va vi och köpte lite godis och dricka och sen skulle vi ta bussen till Matilda. Eller vi gick när vi kom till snipen för vi orkade inte vänta på bussen. När vi va hemma hos Matilda städa vi hennes garderob och jag åt Tacos. Mums !

Och idag fyller älsklings Vendela år! Grattis sötnos!

 

/Maja


new in

&
&
/stina♥

11.07

Hej, har precis atit frukost och vaknat. Kollade in det sista avsnitten an "Flyg 29 saknas". Dom är as bra, haha! Men idag ska jag väll va med några kompisar. Men igårkväll läste jag ut en jätte, jätte bra bok som heter "Elsas mode". När jag köpte den hade jag ingen anng om att den va så känd. Jag köpte den i början av sommaren men har lixom inte haft tid att läsa ut den. Men den är iallafall jätte bra, rekomenderar den verkligen. Juste, igår va jag med Tea hela dagen. På kvällen åkte vi och kollade när vårat damlag spelade. Jag vet inte riktigt hur det skultade för vo gick lite tidigare men när vi lämnade matchen stod det 2, eller 3-1. Jag kommer inte riktigt ihåg. Men det va en bra match. Nu hade jag tänkt mig att jag skulle göra mig iårdning och lite sånt, ha de!


/Maja

Jag är med i..

Hej, jag är med i en tävling i aamandanathalies blogg. I hennes tävling kan man vinna ett valfrit smycke från miaz. Gå in på hennes blogg för att se hur man anmäler sig! Gå gärna in på hennes blogg, den är jätte bra!



lalala

ska städa rumet nu -.- Städerskan va här idag med jag och Elin låg & sov så hon kunde inte städa rumet så det är jätte stökigt. Efter det ska jag nog äta lite chips och drika cola och sätta på TV och hitta något roligt att kolla på.
Jag har inga planer för imorgon..:( Det är 9 dagar kvar tills min mobil kommer! ORKAR INTE VÄNTA! /stina

åhhh..saknar dej fanny!

Selena Gomez & The Scence - Love You Like A love song


Inspiration!


Hej allesammans!

Hej, idag har varit en unerbar dag. Men jag kan börja med gårdagen. Igår va jag med Tea. Då ringde Maria och undra om hon fick vara med, men det fick hon inte..haha, nej jag skoja. Det klart hon fick vara med. Innan hon hade kommit så hade jag och Tea tagit lite bilder. Egentligen skulle vi tälta men det regnade  för mycket så vi dygnade hemma hos Maria. Så för att man ska klara att dygna, (enligt mig) måste man ha typ en jätte stor cola, burn, och godis och chips. Vi klarade till klockan fem på morgonen, sen va vi tvugna att sova. Vi suger på att dygna, eller asså vi är inte bäst XD Men när klockan typ va 3 så bestämmde vi oss för att vi skulle sminka varandra, haha. Det va as kul. Men nu sitter jag här och har precis kommit hem från en myskväll hos Tea. Men innan det så va jag, Maria och Tea på frölunda. Vo skulle köpa skolsaker men jag köpte inget för jag ska åka dit med mamma. Men nu ska jag sova, imorgon ska jag va med Sara och Tea!


Jag och Tea har köpt lite godis..

/Maja


18.29

hej hej!
längesen jag uppdaterade men aahh.Just nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives, jag fick låna sesong(stavning, haaha) 4 av Alma och Vilma.Vi ska väl snart äta...Jag sov över hos alma och vilma i går till idag och Cassi va med. Vi gjorde inte direkt så mycket? Men sen typ vid 12-13 tiden cyklade jag hem för jag skulle passa lilleman (min hund Hali som kallas lilleman) jag gick ut med han och gav han mat sen tog det kanske 10 min och då sov han..medans det så hade jag ett litet eget spa typ..tog på mej en ansikts mask för jag har en finne(för er som undrar) och jag HATAR finnar, finns det något äckligare? -nej! men aja sen medans den typ "torkade" i ansiktet så målade jag naglarna, städade rumet lite gran (typ tog bort kläder från golvet) men mitt rum är INTE färdigt städat kan jag säga...man har verkligen ingen ork på sommarlovet, jag sitter liksom i min säng med myskläder när du är soligt ute..Men nu ska jag käka och stänga av datan så jag uppdaterar mer imorgon bitti! /stina♥


detta är min bästa vän

Veeeeeeeeeeeendeeeeeeeeeee om mobilen sönder:
Stina förstår du hur stor min han var dagen efter?

Asså den var stor röd och svullen som en tjock unge som älskar kakors hand:O

Asså vi var sjukt nära att åka till sjukhuset!

hahaha vendela dååå!

Godmorgon

Pieceeee, idag ska jag tll tandläkaren. Och Tea följer med miiig. Jag ska stika till henne klockan 11 och sen åker vi till tanläkarn.
Igår va jag med Tea och Lovisa och vi bakade och det va jätte, jätte, jätte kalt. Lite senare på kvällen stack jag och Tea till Ica och köpte lite godis typ. Nu sitter jag och kollar på TV.


/Maja

Oskar Linnros

Hej, igår va jag på Oscar Linnros på Liseberg. Han va as grym men vi orkade inte titta i mer än en halvtimme så vi gick bort till Atmosfear. Och gissa vad, jag åkte den. Jag börja typ gråta när jag stod i kön. Men sen när jag hade åkt den så va det as skönt. Jag åkte den lite senare än alla andra men jag har typ inte varit på Lisse så mycket och när jag va där så va atmosfer avstängd. Idag vet jag inte riktigt va jag ska göra, va med nån kompis kanse..


Bilden är tagen av MIIIG!

/Maja

You are my best friend

Nu har Frida gått och jag saknar henne redan! Jag och Frida har känt varann sen vi typ föddes, haha! men jag älskar dej Frida.
Snart kommer Linda och Matilda. Och Madee kanske kommer också, om hon vågar ta bussen hit själv, haha. Hon gillar inte att åka buss själv. Hon är en liten fegis. Men sen åker vi väll och badar men några andra. Sen så sover kanske några hemma hos Madde. Då blir det värsta partyt i Maddes lila rum. Nu sitter jag och lyssnar på Selena Gomez nya låt, älskar den, "Love you like a love song". Ni måste lyssna på den!


Jag och Frida!

/Maja

Fika men Frida

Nu har jag och Frida varit på Hemköt och köpt bullar. Mums! Vi ska ha lite fika och dricka iste. Lite senare i kväll ska jag ta ett dopp med Matilda, Madde, Elin och Maria. See yaa!




/Maja


julia

tjao.
Nu hade jag och julia tänkt att äta frukost.
sedan ska julia spela tennis match.
och jag åka hem:(
har inte så mycket att skriva....
igår så mötte jag julia på frölunda och vi typ bara åt på donken , wooohoooooo^^
Sen åkte vi till liseberg och det va feeeeeetttttt mycket folk där men men .....
/stina

Film

Sotter och kollar på Wild Child (staving). Den är jätte bra, fast jag har typ sett den 10 gånger. Idag har jag inte gjort mycket. Typ stadat litr, hjälpt mamma. Sen gick jag och mötte Frida. Vi gick till Saras nya hus och det va as snyyggt! Sen gick jag och Frida hem och åt Thaimat. Super! Nu ska jag fortsätta titta på den spännande filmen!!
Och med detta, säger jag godnatt och sov sött!
När jag och Matilda (bästisen) provar kläningar! Haha!
/Maja

Inspiration Victoria Secret


outfit

nu sticker jag till frölunda och möter Julia.


Tjenare manen

hej alla goa och glada läsare. Har precis ätit en god lunch med mamma och syrra. Molly har äntligen frisk. jippie! Och i morse va jag ute och sprang. Det var as jobbigt. Så när jag nästan var hemma så satte jag mig i skuggan och vilade lite, haha! Igår åt jag middag hos Maria. Det va typ kött eller något, gott iaf. Juste, igår va vi ju på Frölunda torg med Matilda och Maria och jag köpte en jätte, jätte snygg skarf eller hur det nu stavas. Den är svar med döskalar på och kom från Reaglady. Dom har fått in många fina saker där nu. Och det är jätte mycket rea på Juicy. Nu ska jagslappa lite.
Snyygg?!
/Maja

mobilen sönder

jaa,,,,mobilen heelt död..får leva på min dator nu mera....
För typ 15 min sen kom jag hem från cassi.
Vi gjorde inget speciellt..haha eller joo;) vi plockade svamp uppe i min skog och så ba skriker jag och springer iväg och Vendela & cassi får också panik så dem gör samma sak.
Jag sprang där ifrån för två getingar bet mej men Vendela och Cassi fick ju panik för jag fick det... tills den märkte att dem också hade fått det.
Det gjorde huuuuur ont som helst.
Asså det är svårt att beskriva^^
men sen så tappade/slängde jag iväg påsen med jätte mycket svamp och ingen av oss ville gå till baka och ta den. Men vendela hon verkligen ville det så hon tog på sin min OnePiece,halsduk,hanskar,skidglasögon, & stövlar.Sen gick hon upp dit och Jag & Cassi stod där nere och vänta. Men hon fick den iaf:)
Men heeeela kvällen så hade jag ont för dem där idiot getingarna:P....
/stina
iden skogen är det ett geting bo ;o

DETAILS


Dagens

Linne: H&M
Shorts: Cheap Monday
Kofta: Juicy
Glasögon: H&M
Paladium+ Odd Molly Jacka

/Maja

Hej och hejdå

Hej, snart sticker jag till frölunda torg med marre maräng. Vi ska väll kolla lite på kläder och fika kanske. Men jag ska också kolla mina ögon för som jag skrev tidigare så har jag ju fått månadslinser istället för dagslinser. Och det är bättre och billigare. Sen när jag hat gjort iårdning mig kanske jag lägger upp "dagens".


Bild från när jag, Jennie och marängen bakar.
/Maja

godnatt

godnatt allt och alla.
Tack för er som komenterar.
Har inga planer för morgondagen.
jag är arg, grrrrrr..skolan börjar om 1,2,3,4,5,6,7,8,9, typ 10 dagar? nej jag vet inte men snart börjar skolan iaf.
NOOOOOOOOOO, fuck fuck fuck jag ska ju börja i högstadiet ^^ inte bra!
Jag vill inte börja i högstadiet. 1 anlednig.
  • MYCKET FUCKING PROV
Jag gillar INTE prov. Jag får hjärn släpp (eller så är jag bara allmänt dålig) men same shit.
Aja godnatt..^^

Är det bara jag eller har jag en konstig musik smak?
Min favorit låt är inte i den spellistan? men aja , det heter "yeah " och Usher sjunger :)
/stina

Älskar er läsare!

Hej, vill bara säga att vi älskar er alla läsare. Kul att ni komenterar!

Top of the world

Hej alla söta läsare, hoppas ni gillar att läsa våran blogg. Ni får gärna komentera om det är något ni vill att vi ska skriva mer om. Men idag har jag som sagt varit hos Isabelle. Vi har spelat Sims. Det va as kul. Vi gjorde en as rik familj och huset blev asss fett. Men sen så kollade vi lte på tv och åt choklad. Sen fick vi en muffins av hessen syrra som va jätte god.
Min lilasyster Molla har blivit sjuk. Hon skriker och det är jätte synd om henne. Vi får hoppas att hon blir bättre snart. Aja, det va väll allt. Vi hörs!


Bilden är på älsklings syrran, krya!
/Maja


Goodmorning

Hej, förlåt at jag inte har bloggat. Men jag har varit md Elin och Madde dom senaste dagarna och det har varit as fett. Först så va vi hemma hos Elin. Vi tittade på svamp-bob och lite olika skojiga program XD Sen gick vi hem till mig, packade mina saker och stack hem till Madde. Där fick vi mat av hennes mamma. Sen gick vi och köpte godis för 201kr. Haha, vi åt upp allt. Eller det va inte bara godis. Det va typ chips och läsk och bullar:D Nästa morgon vaknade vi klockan 10 och då skulle vi spela wii. Men då va bateriet i kontrollena slut så det blev inget. Då bestämmde vi oss för att vi skulle till kungsmässan. Det ligger bara en kvart bort från Madde homiee. Jag fick med mig en ring och två super läckra armband..(haha, läckra? Jag låter som en tant!) Men dom va as snygga. Nu ska jag sticka till Isabelle, puss.



/Maja

god natt

hej!
Denna dagen va heeelt sjukt dålig/tråkig på alla sätt och vis.
Jag har ingen ork just nu.
Orkar inte göra något imorgon heller, även fast jag ska vara med Matilda men hoppas att vi bara är hemma hos någon.
ush orkar inte skriva mer, jag orkar inget.
Ska väll bara sova och hoppas att det blir en bättre dag imorgon.
saknar er my friends

↓fem saker ni  kanske INTE visste om mej:
  • Jag älskar att måla, det är sjukt roligt.
  • Jag gillar att städa mitt rum, fast igentligen bara när jag vill.Ibland får jag en sån kik att jag MÅSTE städa och jag blir jätte ordentlig.
  • Jag plattar inte mitt hår på sommarlovet.Jag har oftast uppsatt hår för att ingen ska se det;)
  • Jag har världens bästa kompisar. Ni betyder sjukt mycket. Undra hur jag hade varit utan er?
  • Jag älskar disney channel, kollar på det jätte ofta, men det är igentligen inte så bra program men jag fasnar liksom endå för det. Okej, vissa program är sjukt dåliga..haha det finns typ inget bra, men men....
/stina

god morgon.

hej alla!
vaknade för drygt 1 timma sen.
& nu har jag ätit frukost ska fixa årdning mej och antagligen städa rumet lite efter som jag inte gjorde det igår.
Nu blir mina inlägg sjukt tråkiga och jag vet att det är hur tråkigt som helst att läsa såna inlägg men aah.
/stina

....?

har inget att göra nu.
Cassandra och Alma har gått hem och jag ensam.
kanske ska göra lite popcorn och sätta på en bra film och bara mysa.
Eller så kan jag städa rumet lite men det är ju jobbigt och vem orkar det?
har fått massa fina kläder efter min syster.
Jag har fått mitt(bank) kort..fick det igår och herre va skönt det känns att ha ett kort.
aja..hoppas ni har något att göra.
/stina ;)
saknar deeej majsiiiiiiiiiiiiii

18:36

hej alla!
Är lite stressad nu för att Cassi vill logga in på sin facebook så jag ska skyndaaaa mej med detta inlägget.
Vad kul att vi har länkbyte;)
Ska snart äta typ...gör ett inlägg ikväll..
Måste dra nu för jag ska säga hej då till Alma.
/stina

Bulledag

Hej, sitter och instalerar photoshop och bridge. Ni får gärna komentera och ge tipps ocm hur man gör på photoshop för jag kan nästan ingenting. Men idag har jag somsagt varit hemma hos matilda och bakat bullar. Jag åt typ 7 bullar och jag mår ganska illa nu. Men dom blev as goda. Sen klädde vi ut oss lite också. Vi satte på oss varsina snabba glasögon och onepiece och dansade lite. Matilda satte även på sig sin pappas gammla cowboy-boots. Haha, vi såg lite speciella ut. Men vi har våran lila egna style. Nu är jag jätte trött och har planer för morgondagen. Hoppas ni får en trevlig kväll.
/Maja

Bilder från Eskil!

//Maja

Länkbyte med..

Hej har länkbyte med Emmy!
Kolla in hennes blogg för den är otroligt söt och hon här en otroligt söt tjej. Så kolla in den.
Tryck på hennes namn för att komma till bloggen!





Liljjaan

Nu ska jag sticka till lilja. Vi ska typ baka bullar eller nått. Linda ska också vara med och baka bulls. Sen vet jag inte vad vi ska göra. Leka med barbie kanske. :DDD Haha, men jag bloggar mer senare.

/Maja


god morgon.

tjenaaaaaa!
idag ska jag va med Alma och Daniel och Anders.
Jag måste fixa mej och sånt sååå.......seeeeee yaaaa
HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Goodnight

Nyss fick jag veta att mamma och pappa har beställt en studsmatta och att vi ska åka till ett snyygtt skidhotell till vintern. Nu måste jag sova men imorgon ska jag baka med matilda ocj Lindzz!



/Maja


Tell the world, im coming home

Hej, äntligen hemma. Borta bra, men hemma bäst lixom. Men det har varit en grym vecka men bad, FOTBOLL, snygginar, kompisa mm! Det va en as fet cup. Det började med att jag åkte dit med Matildas goa mamma XD Sen kom vi fram, vi packa upp och sen tror jag vi åt. Nästa morgon satte tränarna på Vamos a la playa som planerat och helt random ställer jag mig upp och dansar. Haha jag måste ha sovit för jag kommer inte ihåg nått typ men alla tränare börja skratta och jag stot och dansade. haha! Men sen va det då match, vi vann men 2-0. Andra, 5-0. Tredja och fjärde förlorade vi mot två råa och super töntiga lag. Vi började deppa men sen nästa dag så vann vi vår första men förlorade. Det slutade med att vi kom trea i B. När vi skulle hem stanade jag, madde och Jennie vid Donken och tog oss lite att äta. Det skutade med en glass också. Sen sa vi farväll och vi sattre oss i olika bilar. Jag och Jennie satt i samma bil och sms:ade men vår kära firre-lirre madde. Nu ska jag ta mig en kvällskika och sen krypa ner i min säng.


Juste, vi va på Eskils´s discot! Här är jag och Matilda i bilen på väg dit. Discot va awesome!

/Maja

New Nails

tant händer & nagellacks färgen!
/stina

änglarna i mitt liv


new in

220:-
200:-
100:- styck
sen så tog mitt batteri slut på kameran så jag fick ta en webbcam bild.
fake ray-ban 100:-
allt köpt i santorini förutom tröjorna som jag köpte på landvetter ;)
/stina

You gotta love being you.Do it like I do.


1-0

Just nu Itter jag och kollar när mitt kära lag spelar. Jag spelar inte men det är skit spännande. Det står 1-0 och det andra laget här varst hetsiga (stavning). men vi är så sjuuuuukt mycket bättre. Hoppas nihejar på oss!! /maja Wihooo blev de 2-0!

On the road

Hej, är på väg till cupen nu. De är typ fest i bilen, med Matilda, marre och jennie! Och jag fick en komentar om jag skulle tatuera mig och nej det ska jag verkligen inte!! Jag är 12 år och jag tyckte bara bilderna va coola. Så nu vet ni. Och sen fick jag en komentar om jag ville ha länkbyte och det vill jag men vi kan höras när jag kommer hem för nu mobilbloggar jag. Men jag vill jätte gärna ha länkbyte. Om nån annan vill ha länkbyte är det bara att komentera, så fixar jag det när jag kommer hem. Nu ska vi lära os texten till vamps à la playa!! /maja

Inspiration!


I'm home

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag på fotbollsplanen. Jag har så himmla ont i fötterna så jag typ vill skrika. Men jag har precis ducshat (stavning) och sitter och dricker något som är jätte gott som jag inte riktigt vet va det är. Men iaf så har det varit en jätte kul me jobbig fottbolls dag. Det började med att jag fick gå upp halv7 för att jag skulle hinna göra massor av saker innan jag skulle iväg. Så ävaen fast jag gick upp jätte tidigt så kom jag försent till Isabelle(jag skulle cykla men Isabelle till träningen). Och jag kom försent för att jag inte hittade dom duma nycklarna. Men sen kom vi ändå i tid till träningen. Vi gjorde lite övningar och tränade i typ 2 timmar och sen va det lunch. Sen va det träning i typ 2 timmar till. Efter träningen så skulle vi bestämma vilken låt vi skulle ha när våra tränare skulle väcka oss på cupen och när vi skulle värma upp innan matcherna. Det blev Vamos a la playa. Den är grym. Efter träningen stack jag och mammis och kollade mina linser. Jag ska få månadslinser också. Det gick jätte bra och så köpte jag sport-bh (rosa) och matchstrumpor. Och lite sånna növändiga grejor. Sen när jag och mamma skulle handla mat så ville jag köpa en kockosnöt. Haha, så efter maten hade jag tänkt att det skulle bli kockostöt. Jag har aldrig ätit det förut men jag gör ett inlägg senare så får ni höra hur det smakade.

/Maja

Godnatt

Nu tänkte jag att jag skulle runda av. Det är en ny dag imorgon. Så jag säger godnatt och söv sött!
/Maja

Riktig Svensk sommar

Facbookar lit, sover lite, haha skoja. Men har precis tittat på Allsång och då kom min favvorit, "jaaa dee ät bögarnas fel, bööögarnas feel!" Haha,as roligt. Men idag fär några timmar sedan kom jag hem från sommarlandet, as gött va det. Jag är som fisken i vattnet när jag ligger i min solstol. Vi har gjort lite allt möjligt på Fridas land. Badat, shoppat, badat, hoppat från jätte höga klippor neri vattnet, badat, åkt båt och ätit god mat. Och vi har tagit massor av sommriga bilder. Imorgon blir det träning med det bästa laget i världen. Och på torsdag åker vi till Eskilscupen. Det ska bli så himmla, himmla kul! Längtar, men imorgon får jag gå upp klockan 9 för då ska vi träna hela daaan. Och jag måste packa. Nu vill jag titta på TV och mysa.
/Maja

@Santorini

hej!
det va ett tag sen jag uppdaterade..
Men som jag hoppas du vet är jag i SANTORINI! ^^
Just nu har jag hittat nätverk efter mycket letande av närverk.
Kommer dock inta att kunna uppdatera imorgon.
Jaa, det är 35 grader varm och jag är brun.
Nöjdare än så går väll inte?:)
Men jag är sjukt arg på några kompisar som förstör lite när jag ska sova för jag ligger och tänker på dem ;o
Men what ever så ha jag det så grymt awesome här i Grekland:)
Ha d bra
/stina



sexig kille i röda badbyxor...


RSS 2.0